Події

​Житомирські прикордонники затримали молдаванина, якого 10 років розшукував «Інтерпол»

16 March 2020, 11:51

15 березня у Виступовичах житомирські прикордонники затримали 39-річного пасажира, який з 2009 року знаходився у міжнародному розшуку.

Про це 16 березня повідомила пресслужба Житомирського прикордонного загону Держприкордонслужби України.

«Учора в пункті пропуску «Виступовичі» прикордонники Житомирського загону виявили іноземця, який за базою даних всесвітньої організації кримінальної поліції «Інтерпол» знаходиться в міжнародному розшуку», - йдеться у повідомленні.

Так, в пункт пропуску на в‘їзд в Україну прибув легковий автомобіль в якому, в якості пасажира слідував 36-річний громадянин Республіки Молдови. Під час проходження прикордонного контролю охоронцями кордону було встановлено, що установчі дані чоловіка занесені до бази Інтерполу, як особи, яка розшукується з метою арешту.

З надходженням сигналу прикордонники відділу «Овруч» відразу провели заходи щодо затримання злочинця та проінформували представників Укрбюро Інтерполу в м. Київ і підрозділи Національної поліції.

«Як з’ясувалось, молдаванина розшукують в нього на батьківщині з 2009 року з метою подальшої екстрадиції до Республіки Молдова для притягнення до кримінальної відповідальності за вчинення злочину. Наразі іноземця встановленим порядком передано співробітникам Національної поліції в Житомирській області», - повідомили прикордонники.

Як повідомляв Житомир.info, 5 грудня 2019 у Виступовичах Овруцького району прикордонники затримали уродженця Молдови, який перебував у міжнародному розшуку за зґвалтування.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: кордон прикордонник Виступовичі Інтерпол  
Матеріали по темі