Події

Дві смертельні ДТП у Житомирській області: у зіткненні ВАЗ із Daewoo загинув водій, фура збила невідомого чоловіка

23 March 2020, 10:37

У Хорошівському районі Житомирської області зіткнулися два легковики, один з водіїв загинув, іншого госпіталізували з травмами.

Про це 23 березня повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 21 березня близько 16:00 на автошляху Хорошів – Яблунівка.

«Попередньо, водій автомобіля ВАЗ-21112, 38-річний житель райцентру, рухаючись у напрямку с. Дашинка, здійснив виїзд на зустрічну смугу руху та скоїв зіткнення з автомобілем Daewoo Nexia під керуванням 44-річного жителя смт Хорошева», – йдеться у повідомленні.

Унаслідок зіткнення легковиків водій ВАЗівки від отриманих травм помер на місці пригоди. Іншого керманича було госпіталізовано до місцевої лікарні.

Нині правоохоронці встановлюють усі причини та обставини ДТП у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч.2 ст. 246 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

А в Новоград-Волинському районі на вихідних загинув пішохід, особу якого ще встановлюють.

Як інформують у ГУ Нацполіції у Житомирській області, дорожньо-транспортна пригода сталася близько 04:00 год. 22 березня неподалік с. Багате, на 247 км автодороги Київ – Чоп

«Попередньо, водій вантажівки MAN TGL, 39-річний киянин, рухаючись у напрямку м. Києва, здійснив наїзд на невідомого чоловіка, який переходив дорогу на неосвітленій ділянці», – зазначено у повідомленні поліції.

Унаслідок ДТП пішохід загинув на місці події.

Попередня правова кваліфікація – ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Нині триває з’ясування всіх обставин.

Також поліцейські встановлюють особу загиблого чоловіка. Його прикмети: вік близько 45-50 років, волосся світло-руде. Був одягнений у чорну кофту, смугасту сорочку.

Як повідомляв Житомир.info, 17 березня 2020 року на автодорозі Виступовичі — Житомир — Могилів-Подільський, поблизу села Хажин Бердичівського району, Audi виїхав на зустрічну смугу руху та зіткнувся з MAN. Водія легковика, який був п’яним, госпіталізували до міської лікарні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія ВАЗ фура пішохід  
Матеріали по темі