Здоров'я

У Житомирі італійська компанія переобладнала цех і почала виготовляти захисні маски, першу партію передали ТТУ

2 April 2020, 13:38

У Житомирі власникам групи «Ферпласт Україна» переобладнали один з цехів під виробництво захисних масок. Першу партію вже передали працівникам Житомирського трамвайно-тролейбусного управління.

Про це 2 квітня на своїй сторінці у Facebook написав мер Сергій Сухомлин.

«1500 масок отримав сьогодні від директора «Ферпласт Україна» Вальтера Зордона. Оскільки це не медичні, а захисні маски, ми передамо їх на комунальні підприємства міста. 1000 вже отримали працівники Житомирське Трамвайно-тролейбусне Управління. Це перша пробна партія. Компанія повністю переобладнала один із цехів під виробництво, придбала необхідні матеріали і готова продукувати близько 3000 масок за робочу зміну. Для нас важливо, що житомирський бізнес не залишається осторонь у такий важкий час. Кожен допомагає, чим може. Дякую власникам групи «Ферпласт» Нікола Ваккарі та Карло Ваккарі за допомогу. Ми щиро співчуваємо Італії», – написав Сергій Сухомлин.


Як повідомляв Житомир.info, у Житомирській області налагоджується пошиття засобів індивідуального захисту для наших лікарів: швейна фабрика «Леся» у Новоград-Волинському запускає лінію з виробництва одноразового медичного одягу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: коронавірус маски Сухомлин комунальні підприємства  
Матеріали по темі