Події

У Житомирській області судять 23-річного сина священника, автомобіль якого врізався в дерево і загинули дві дівчини

5 April 2020, 14:14

У Житомирській області триває судовий процес: на лаві підсудних – 23-річний Михайло з Попільнянського району, син місцевого священника. В ніч на 12 жовтня 2019 він погодився підвезти двох неповнолітніх дівчат з дискотеки до дому, але по дорозі потрапив у ДТП: авто в’їхало в дерево. Одна дівчина загинула на місці, ще одна – місяць боролася за життя і померла в лікарні.

Подробиці розповідають журналісти в сюжеті «Надзвичайних новин».

«На Житомирщині у жахливій ДТП загинули дві юні красуні. Дві матері на могили доньок майже завжди ходять удвох. Їх об'єднало спільне горе. Того вечора 16-річна Настя і 15-річна Іра поверталися з дискотеки додому. Знайома запропонувала місце у машині товариша», - йдеться в сюжеті.

Відео Надзвичайних новин

Водій автомобіля, в якому сиділи дівчата, не впорався з керуванням і на шаленій швидкості влетів у дерево. Дівчат викинуло з машини. Інші пасажири втекли, а водій залишився. 23-річний водій вини не визнає. Головне питання: чи був молодик тверезим. За результатами експертизи — так. Але аналізи взяли тільки через дві доби після аварії.

Свідки стверджують, що бачили, як Михайло в той день добряче випив. Але попри всі заяви, родичі вважають, що син священника вийде сухим з води.

Нагадаємо, вранці 12 жовтня 2019 пресслужба ГУНП в Житомирській області повідомила про ДТП в селищі Попільня, в якому загинула неповнолітня пасажирка Seat. Ще одна дівчина була госпіталізована до обласної дитячої лікарні у стабільно тяжкому стані.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП Попільня неповнолітня молодь  
Матеріали по темі