Події

​Житомирські патрульні затримали водія Volkswagen, який сів за кермо п’яним і пропонував 10 тис. грн хабаря

6 April 2020, 12:44

Водій з ознаками сп’яніння, житель Житомирського району, намагався уникнути відповідальності – запропонував патрульним 10 тис. грн хабаря.

Про це 6 квітня повідомила пресслужба патрульної поліції у Житомирській області на своїй сторінці у фейсбук.

«5 квітня близько 22-ї години за порушення п.п. 31.4.3 ПДР України інспектори патрульної поліції зупинили автомобіль Volkswagen Passat під керуванням 53-річного мешканця Житомирського району. Під час спілкування, у водія патрульні виявили ознаки алкогольного сп’яніння. На пропозицію пройти освідування на стан сп'яніння чоловік відмовився. З метою уникнення відповідальності, громадянин запропонував інспекторам неправомірну вигоду у сумі 10000 гривень. Після попередження про кримінальну відповідальність за такі дії, водій наполягав на своїй пропозиції», - йдеться у повідомленні.


Патрульні зафіксували пропозицію хабаря та викликали на місце слідчо-оперативну групу. Тепер водію загрожує ще й кримінальна відповідальність.

«Крім того, за порушення ПДР патрульні склали на останнього адмінматеріали, протокол за ст. 130 (Відмова від проходження огляду на стан сп’яніння особою, яка керувала транспортним засобом з ознаками сп’яніння), постанову за ч.1 ст. 121 (Керування транспортним засобом, що має технічні несправності) КУпАП та відсторонили від керування», - додали патрульні.

Нагадаємо, 6 березня 2020 у Житомирі на хабарі в 500 доларів затримали патрульного, який пообіцяв віддати авто зі штрафмайданчика.

Як повідомляв Житомир.info, 19 жовтня 2019 у Любарі патрульні відмовились від 500 гривень хабаря і відправили кошти на експертизу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: хабар патрульна поліція алкоголь  
Матеріали по темі