Влада

​Департамент Житомирської ОДА закупив у «Полісся Моторс Груп» ще 17 легкових автомобілів для сільських амбулаторій

6 April 2020, 14:03

Департамент регіонального розвитку Житомирської обласної державної адміністрації підписав договір з ТОВ «Полісся Моторс Груп» на придбання 17 легкових автомобілів для медичних працівників, які працюють в сільській місцевості. Вартість договору складає 7 млн 648 тис. 300 грн, тобто один автомобіль коштує 449 тис. 900 грн.

Про це йдеться в договорі, опублікованому 3 квітня на ресурсі ProZorro.

Очікувана вартість закупівлі становила 7 млн 650 тис. грн. Джерело фінансування - кошти державного бюджету.

Участь у торгах взяло дві фірми: ТОВ «Полісся Моторс Груп» з ціновою пропозицією у 7 млн 648 тис. 300 грн та ТОВ ТД «Фаворит Авто» з ціновою пропозицією у 7 млн 650 тис. грн.

Під час аукціону учасники між собою не конкурували та не знижували ціну.



Обидві фірми є офіційними дилерами АТ «Рено Україна»: ТОВ «Полісся Моторс Груп» - в місті Житомир, ТОВ ТД «Фаворит Авто» - в місті Хмельницький.

ТОВ «Полісся Моторс Груп» зареєстроване в Житомирі по проспекту Незалежності, 170-А. Спеціалізується фірма на торгівлі автомобілями та легковими автотранспортними засобами, статутний капітал – 2 тис. грн. Власницями фірми є Світлана Вікторівна Присяжнюк та Катерина Валеріївна Машковська – дружина колишнього голови Житомирської ОДА Сергія Машковського.

ТОВ “Торговий дім “Фаворит Авто” зареєстроване в місті Хмельницький, проспект Миру, 101/2. Спеціалізується фірма на торгівлі автомобілями та легковими автотранспортними засобами, статутний капітал - 550 тис. грн. Власницею фірми є Людмила Василівна Гвоздьова.

Автомобілі департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА закупив для 17 амбулаторій, перелік додається:






Нагадаємо, департамент регіонального розвитку 4 лютого 2020 оголосив відкриті торги на придбання 17 легкових автомобілів для медичних працівників, що працюють в сільській місцевості.

Зазначимо, 14 січня 2020 амбулаторіям Житомирської області голова ОДА Віталій Бунечко на майдані Корольова урочисто передав 18 нових автомобілів Renault Duster. Загальна вартість придбаних авто – 7 млн 819 тис. 200 грн (434 тис. 400 грн за одну автівку). Автомобілі тоді також купили у ТОВ «Полісся Моторс Груп».

Як повідомляв Житомир.info, 6 листопада 2018 року був оголошений тендер на придбання 22 службових Renault Duster для медичних працівників, які працюють в сільській місцевості. 27 грудня Житомирська облдержадміністрація повідомила, що автомобілі закуплені: вартість автотранспорту склала 10 млн 538 тис. грн (479 тис. грн за одну автівку). 22 автомобілі Renault Duster, куплені за кошти держбюджету для сільських амбулаторій, урочисто передавали в Житомирі 21 березня 2019 року на майдані Соборному. При передачі автівок посадовці ОДА наголошували, що автомобілі закупили у рамках програми президента Петра Порошенка «Сільська медицина», який на час передачі автомобілів був вже кандидатом у президенти.

Зараз слідче управління ГУНП в Житомирській області проводить досудове розслідування, внесене до Єдиного реєстру досудових розслідувань 15.01.2019 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 191 КК України (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем). Предмет розслідування – будівництво сільських амбулаторій та закупівля для них 22 автомобілів Renault Duster.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: амбулаторія автомобіль Renault Duster.. 
Матеріали по темі