Суспільство

Житомирська Служба автодоріг вирішила попередити водіїв про небезпеку руху деякими ділянками трас Київ-Чоп та Київ-Ковель

16 April 2020, 16:42

У зв’язку з задимленістю та сильним вітром деякими ділянками шляхів Київ-Чоп та Київ-Ковель рухатися небезпечно.

Про це після 16 квітня після 16:00 год. повідомила пресслужба САД у Житомирській області.

«Сильний поривчастий вітер, що піднімає пісок та задимленість стали причиною зниження видимості та безпеки руху на М-06 Київ-Чоп (від Житомира до Рівного) та кількох ділянок М-07 Київ-Ковель-Ягодин. Служба автомобільних доріг у Житомирській області звертається до водіїв бути вкрай уважними під час руху на небезпечних ділянках. Погодні умови вимагають дотримуватися такого швидкісного режиму, щоб видимої відстані вам вистачило для екстреної зупинки. Ніколи не поспішайте і не намагайтеся швидше вибратися зі смуги обмеженої видимості», - йдеться у повідомленні.

Наголошується на обов’язковому увімкненні фар під час руху в умовах обмеженої видимості. Якщо автомобіль укомплектований протитуманними фарами, то їх потрібно також увімкнути.

Нагадаємо, раніше цього дня водії повідомляли, що частину траси Київ – Чоп у Житомирській області «накрила» піщана буря, а на відрізку траси Київ-Ковель є значне задимлення, можлива причина якого – торф’яна пожежа.


Як повідомляв Житомир.info, 14 квітня 2020 року в Житомирській області ліквідували пожежу на території трьох лісництв Народицького спецлісгоспу, з якою боролися десять діб поспіль.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: САД траса задимлення Київ-Чоп Київ-Ковель 
Матеріали по темі