Фоторепортаж

​Затерта розмітка, ями на тротуарах та «горбатий» асфальт – вулиця Параджанова у Житомирі через 4 місяці після ремонту. Фоторепортаж

21 April 2020, 15:57

Ремонт на вулиці Параджанова у Житомирі затягнувся більше, ніж на рік. Розпочали роботи ще восени 2018 року. Підрядник мав здати об'єкт у липні 2019 року, але вже тоді було зрозуміло, що завершити роботи не встигнуть.

Займалась ремонтом підрядна компанія «ALKE». Капітальний ремонт вулиці Параджанова фінансувався за кошти Державного дорожнього фонду. Загальна кошторисна вартість об’єкту складає 33 млн грн, договірна ціна 28,5 млн грн.

У квітні 2019 компанію «ALKE», попередили про розірвання угоди, а в червні – про штраф за невчасне виконання робіт.

Терміни змінювали ще кілька разів. 27 серпня 2019 року підрядник закінчив укладати асфальт на проїзній частині, однак не облаштованими залишив з'їзди, тротуари, перехрестя з Київським шосе. 27 листопада ремонт Параджанова обіцяли закінчити до 20 грудня, але за зірвані терміни штраф підрядникам не загрожує.

Через 4 місяці після обіцяного завершення ремонту, 21 квітня на вулиці Параджанова вже затерта дорожня розмітка, на тротуарах є ями, насипаний щебінь та замість з’їздів з тротуарів – «горб» з асфальту. Подекуди пошкоджене покриття біля люків та «острівців безпеки».

Який вигляд мала дорога на вулиці Параджанова у Житомирі за два тижні до обіцяного завершення ремонту в липні 2019 року дивіться тут.

Як повідомляв Житомир.info, 600 метрів вулиці Параджанова в Житомирі ремонтують за кошти дорожнього фонду облдержадміністрації, тому за нього відповідає ОДА. Рішення про передачу ОДА функцій замовника на ремонт вулиці ухвалили на виконкомі Житомирської міської ради 20 червня 2018. Вартість проєкту складає 28,5 млн грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Параджанова ремонт асфальт тротуари  
Матеріали по темі