Здоров'я

​Серед працівників Житомирської ОДА немає хворих на COVID-19, але підозра була в одного із заступників голови та керівника підрозділу, – Бунечко

22 April 2020, 11:29

Серед працівників Житомирської обласної державної адміністрації немає хворих на коронавірус COVID-19, але тести робили одному із заступників голови ОДА та керівнику структурного підрозділу.

Про це 22 квітня на брифінгу розповів голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко.

«Можу констатувати, що на щастя підтверджених випадків коронавірусу в обласній державній адміністрації жодного немає. Хочу сказати, що в нас були підозри і навіть один з моїх заступників певний період часу знаходився на самоізоляції – три доби, тому що контактував з хворим, алев нього були відібрані тести. І один з керівників структурних підрозділів. І обидва тести були від’ємними. Зараз обласна державна адміністрація працює в штатному режимі. Частина людей працює віддалено вдома, але робота триває», – зазначив Віталій Бунечко.

Нагадаємо, у Житомирській області на коронавірус захворіла працівниця міської ради, частина колег на самоізоляції.

Як повідомляв Житомир.info, 22 квітня в Україні вже 6592 лабораторно підтверджені випадки коронавірусу: 174 людини померли, понад 400 – одужали. Станом на вечір 21 квітня в Житомирській області було зафіксовано 287 випадків COVID-19, з яких 17 виявили за останню добу.

Динаміку поширення коронавірусу в Житомирській області дивіться тут

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: коронавірус COVID-19 ПЛР тест заступник ОДА Бунечко  
Матеріали по темі