Суспільство

У міській раді в Житомирській області, де у працівниці виявили COVID-19, продезінфікували кабінети і службовий транспорт

22 April 2020, 16:55

22 квітня працівники Олевського районного сектору Державної служби України з надзвичайних ситуацій провели дезінфекцію приміщень Олевської міської ради.

Про це 22 квітня повідомив сайт Олевської об’єднаної територіальної громади.

Зазначено, що наразі в ОТГ офіційно зафіксовано 6 випадків захворювання на COVID-19, 5 з них – в Олевську.

«Раніше заступник міського голови Олександр Ніколайчук підтвердив на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook, що один з виявлених випадків – у працівниці Олевської міської ради. Він запевнив, що всі працівники, що з нею контактували, наразі знаходяться вдома на самоізоляції», – йдеться у повідомленні.

З метою запобігання поширення коронавірусу в громаді рятувальники провели дезінфекцію приміщень міської ради, кабінетів та службового транспорту. Зазначається, що два працівники Олевського районного сектору ДСНС працювали у спеціальних костюмах та респіраторах з оприскувачами, в яких були дезінфікуючі засоби.

Нагадаємо, заступник Олевського міського голови Олександр Ніколайчук повідомив, що частина працівників Олевської міськради з 21 квітня знаходиться на самоізоляції, оскільки у колеги напередодні діагностували коронавірус.

Загалом станом на вечір 21 квітня в Житомирській області було зафіксовано 287 випадків COVID-19, з яких 17 виявили за останню добу.

Динаміку поширення коронавірусу в Житомирській області дивіться тут

Як повідомляв Житомир.info, станом на 9:00 год. 22 квітня 2020 року в Україні зафіксовано 6592 випадки нової коронавірусної хвороби, за останню добу отримали 467 підтверджень про нові випадки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: коронавірус COVID-19 Олевськ Олевська міськрада дезінфекція  
Матеріали по темі