Події

У Житомирі патрульні зупинили Volkswagen, нетверезий водій запропонував близько 2 тис. грн хабаря

28 April 2020, 10:28

27 квітня у Житомирі патрульні зупинили автомобіль за порушення правил дорожнього руху, водій, який був ще й нетверезим, намагався уникнути адмінвідповідальності за допомогою хабаря.

Про це 28 квітня у Facebook повідомила пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«27 квітня, близько 18-ї години, патрулюючи вулицю Івана Мазепи, за порушення ПДР інспектори поліції зупинили автомобіль Volkswagen Golf. Під час спілкування з водієм та перевірки документів, патрульні поліцейські помітили у чоловіка ознаки алкогольного сп'яніння», – йдеться у повідомленні.

Аби уникнути адміністративної відповідальності, водій автомобіля запропонував патрульним поліцейським неправомірну вигоду та залишив гроші на задньому сидінні службового автомобіля.

Патрульні затримали чоловіка та викликали на місце події працівників слідчо-оперативної групи, а також оформили адміністративний протокол за статтею 130 КУпАП (Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння).

У пресслужбі патрульної поліції в коментарі Житомир.info уточнили, що водій залишив на задньому сидінні службового авто близько 2 тис. грн.

Як повідомляв Житомир.info, 5 квітня 2020 року інспектори патрульної поліції зупинили автомобіль Volkswagen Passat, за кермом якого був 53-річний мешканець Житомирського району. Чоловік був п’яним та пропонував патрульним 10 тис. грн хабаря.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: хабар патрульний  
Матеріали по темі