Події

​На Чуднівській у Житомирі сусіди врятували чоловіка, який знепритомнів у зачиненій квартирі

29 April 2020, 12:37

Вранці 29 квітня у дворі багатоповерхівки на Чуднівській в Житомирі працювали рятувальники і поліція. Службу порятунку викликали небайдужі мешканці будинку: люди помітили, що в одній з квартир усю ніч гучно працює телевізор, а ще увімкнений кран і вода вже заливає нижні поверхи, при цьому двері ніхто не відчиняє.

Про це на своїй сторінці у соцмережі 29 квітня написала житомирянка Лариса Харчук.

За словами жінки, рятувальники та поліція виявили у квартирі чоловіка, у якого стався мікроінсульт. Людина лежала у підтопленій кухні. Наразі небайдужі сусіди шукають родичів чоловіка.


У пресслужбі управління ДСНС в Житомирській області розповіли, що виклик надійшов близько 6.00 про те, що по вулиці Чуднівській потрібна допомога по відкриванню дверей квартири, за якими може знаходитись людина у непритомному стані. Рятувальники, за допомогою інструментів, відчинили двері, мешканець квартири був при свідомості, але на людей не реагував. Йому було викликано "швидку".

Як повідомляв Житомир.info, 28 січня 2020 у Житомирі пожежники за допомогою драбини врятували чоловіка, який опинився у вогняній пастці на другому поверсі приватного будинку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: порятунок ДСНС поліція допомога  
Матеріали по темі