Події

​У селі Житомирської області повісився 16-річний юнак

4 May 2020, 11:09

У неділю, 3 травня, у селі Горбове Ємільчинського району повісився юнак. Рідні знайшли тіло 16-річного хлопця у гаражі.

Про це 4 травня повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

«3 травня уранці до поліції надійшло повідомлення про смерть 16-річного жителя с. Горбового. Тіло хлопця знайшли у гаражі домогосподарства його родини. У рамках відкритого кримінального провадження встановлюються причини та мотиви самогубства юнака», - йдеться у повідомленні.

Встановлено, що 16-річний хлопець виховувався у родині місцевих жителів. У сім’ї було 4 дітей, найстаршій доньці – 19 років, а найменшій – 5. Юнак навчався у професійному училищі сусідньої Рівненської області.

Під час першочергових дій поліцейські з’ясували, що уранці після сніданку, близько 10:00, хлопець сказав, що ненадовго має відлучитись у справах. А уже за півгодини рідні знайшли його у гаражі.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Ємільчинського відділення поліції. Зафіксовані обставини вказують на самогубство шляхом повішання.

«За словами батьків, жодних конфліктів в їх сина ні з ким не було. Позитивно хлопця охарактеризували і в навчальному закладі», - розповів начальник Ємільчинського відділення поліції Руслан Прищепа.

Нині триває встановлення усіх обставин. Призначеного судово-медичну експертизу щодо причин смерті хлопця.

Нагадаємо, 2березня 2020 у Житомирі повісилась дівчина, 2001 року народження.

Як повідомляв Житомир.info, 17 лютого 2020 25-річного солдата-контрактника знайшли повішеним у душовій кабіні гуртожитку військової частини у Житомирі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: самогубство повішання підліток  
Матеріали по темі