Події

Поліція розшукує свідків нічної ДТП в Житомирському районі: Opel Astra на смерть збив велосипедиста, а водій втік

6 May 2020, 11:56

На автошляху Київ-Чоп у селі Іванівка Житомирського району близько 00:10 год 6 травня сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій загинув велосипедист. Поліцейські просять свідків та очевидців надати інформацію про обставини події.

Про це повідомляють на сайті ГУНП у Житомирській області.

«Попередньо, водій автомобіля «Opel Astra», рухаючись у крайній смузі у напрямку м. Новограда-Волинського, не впорався з керуванням та здійснив зіткнення з велосипедистом, який рухався у попутному напрямку. У результаті ДТП велосипедист, житель Житомирського району, загинув. Водій автомобіля покинув місце події. Нині у рамках розпочатого досудового розслідування поліцейські з’ясовують всі обставини події та встановлюють місце знаходження водія іномарки», – йдеться у повідомленні.

Поліція просить свідків або очевидців вказаної дорожньо-транспортної пригоди, які проїздили повз та мають записи з відеореєстратора, звернутися до Житомирського районного відділення поліції за адресою: м. Житомир, вул. Покровська, 88 або зателефонувати за номером (0412) 40-78-03 чи на спецлінію «102».

Як повідомляв Житомир.info, 2 травня у Коростені Opel в’їхав у дерево та паркан, двох пасажирів госпіталізували, а водій пішов з місця ДТП.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП Іванівка Opel велосипедист поліція  
Матеріали по темі