Події

​У селі Житомирської області у будівлі вдарила блискавка, один будинок згорів повністю

7 May 2020, 11:21

У селі Веприн Радомишльського району через удар блискавки згорів будинок і пошкоджено вогнем господарчу будівлю. В ще один будинок залетіла кульова блискавка.

Про це 6 травня повідомили на сторінці у Facebook Радомишльського РС У ДСНС України у Житомирській області.

«04 травня о 14 год 39 хв на пункт зв'язку 16 ДПРЧ (м. Радомишль) надійшло повідомлення про загорання господарчої споруди за адресою: с. Веприн, вул. Замір'я, 50. Локалізувати пожежу вдалося о 15:40, ліквідувати - о 16:30. Внаслідок пожежі знищено дах господарчої споруди, перекриття стелі, внутрішнє оздоблення стін, речі домашнього вжитку. Причиною даної пожежі також став розряд блискавка», – йдеться у повідомленні.


У цьому ж селі 30 квітня блискавка влучила в будинок по вулиці Замір'я, 71. Будівля згоріла повністю.

«По прибуттю пожежно-рятувального підрозділу було встановлено, що весь дерев'яний будинок охоплено вогнем. Локалізувати пожежу вдалося о 15:43, ліквідувати - о 17:30. Внаслідок пожежі житловий будинок знищено повністю. Як вдалося з'ясувати, причиною загорання став розряд блискавки, що влучив в дах будинку», – повідомляють рятувальники.

Ще в один будинок вдарила кульова блискавка. За інформацією рятувальників, куля пройшла крізь стіну, пролетіла дві кімнати та вийшла в стіні біля вікна. В тому ж дворі пошкодила погреб, ворота гаража та паркан.

Як повідомляв Житомир.info, у червні 2019 року через зруйнований негодою міст у Житомирській області пожежники пішки діставатися будинку, у який влучила блискавка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: блискавка пожежа Радомишльський район кульова блискавка  
Матеріали по темі