Місто

Який вигляд мають парк імені Гагаріна та сквер у центрі Житомира після послаблення карантину

11 May 2020, 14:52

З 11 травня в України вводиться перший етап послаблення карантину. Зокрема відсьогодні дозволяється відвідувати парки, сквери, а також дитячі та спортивні майданчики на вулиці, проте за умови наявності засобів індивідуального захисту та дотримання дистанції.

Житомир.info вирішив подивитися, наскільки людно в парку культури та відпочинку ім. Гагаріна, у сквері на Лятошинського та на території дитячих майданчиків.

Охочих прогулятися виявилось чимало. З десяток велосипедистів, матусі з дітьми, компанії молоді, а також поодинокі житомиряни. Більше людей без масок, а ті що були в компанії, дистанції не дотримувались.


Нагадаємо, 10 травня на своїй сторінці у Facebook головний санітарний лікар повідомив, що затвердив рекомендації для закладів та організацій, які запрацюють першому етапі послаблення карантину.

Як повідомляв Житомир.info, ввечері 7 травня 2020 року Кабмін оприлюднив постанову про послаблення карантину: дозволили тренування, роботу літніх майданчиків та магазинів в ТРЦ. Житомирські заклади харчування, кафе та ресторани за спрощеною системою можуть отримати дозвіл на розміщення літнього майданчику.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: карантин парк сквер  
Матеріали по темі