Влада

​Договір в 11,3 млн грн на капремонт вулиці в Бердичеві збираються укласти з київською фірмою, дешевшу пропозицію відхилили

13 May 2020, 12:43

Департамент регіонального розвитку Житомирської облдержадміністрації провів тендер на капітальний ремонт дорожнього покриття по вулиці Богданівська в місті Бердичеві.

Очікувана вартість закупівлі становила 11 млн 504 тис. 905 грн 20 коп. Джерело фінансування - місцевий бюджет.

Роботи мають бути завершені до 31 грудня 2020 року.

Про це йдеться в закупівлі, опублікованій 25 березня на ресурсі ProZorro.

Участь у торгах взяло дві фірми: виробничо-комерційна фірма “Урарту” з остаточною ціновою пропозицією у 10 млн 86 тис. 224 грн 40 коп. та ТОВ “Міттел” з остаточною ціною пропозицією у 11 млн 262 тис. 390 грн 14 коп.



Пропозицію виробничо-комерційної фірми “Урарту” відхилили через надану довідку про кваліфікацію і досвід працівників, в якій не зазначено інформацію по більшості працівників щодо того, чи являється працівник штатним, чи працює відповідно до цивільно-правової угоди, що не відповідає вимогам тендерної документації, також в договірній ціні невірно враховано обсяг демонтажу металевого бар’єрного огородження в розмірі 1616 м та інше.

Виробничо-комерційна фірма “Урарту” зареєстрована в Житомирській області, місто Баранівка, вулиця Старченка, 1. Спеціалізується фірма на організації будівництва будівель, статутний капітал - 1 тис. грн. Власником фірми є Армен Сароян.

6 травня департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА опублікував намір підписати договір з ТОВ “Міттел”.



ТОВ “Міттел” (до 2 квітня 2020 року фірма називалась ТОВ “БК “ЕСЮ Україна”) зареєстроване в Києві по вулиці Юрія Іллєнка, 83Д. Спеціалізується фірма на будівництві житлових і нежитлових будівель, статутний капітал - 1 тис. грн. Власником фірми є Євген Вахнін.

Нагадаємо, 29 квітня 2020 заступниця голови ОДА Наталія Остапченко перевірила хід виконання робіт із капітальної реконструкції двох доріг у місті Бердичеві: ремонт дорожнього покриття по вулиці Житомирській та по вулиці Вінницькій, що виконується в рамках проєкту президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

Як повідомляв Житомир.info, чотири тендери на ремонт вулиць в райцентрі Бердичів виграла фірма з Києво-Святошинського району Київської області ТОВ «Бахмачбудсервіс», дешевші пропозиції департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА відхилив.

Зазначимо, 26 вересня 2019 року голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко вирішив припинити шляхом приєднання управління дорожнього будівництва та інфраструктури, яким керував Роман Крисюк, і відділу енергетичного менеджменту, який очолював Геннадій Забродський, до департаменту регіонального розвитку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дорога капремонт Бердичів тендер  
Матеріали по темі