Події

На Житньому ринку в Житомирі податківці вилучили на 300 тис. грн нелегального тютюну

29 May 2020, 13:08

На одному з ринків Житомира співробітники податкової міліції вилучили з незаконного обігу тютюну на загальну суму близько 300 тис. грн.

Про це 29 травня Житомир.info повідомили у ГУ ДФС у Житомирській області.

«Пункт реалізації знаходився на території одного з продовольчих ринків обласного центру. Тютюн продавався дрібнооптовими партіями. За наявною інформацією, організатори незаконного промислу, подружня пара, організували поставки тютюну з країни ближнього зарубіжжя. Товар ймовірно надходив через одну з логістичних компаній і оплачувався готівкою. Сировина кваліфікувалась відносно якості і брендувалась під марки відомих виробників цигарок», – йдеться у повідомленні.

Жодних дозвільних документів та ліцензій на заняття таким видом діяльності не існувало. Зазначається, що товар зберігався в умовах жахливої антисанітарії без дотримання епідеміологічних норм. Реалізація не припинялась навіть в умовах карантинних обмежень.

В ході огляду місця події оперативники вилучили 190 кілограмів «готової продукції» на загальну суму орієнтовно 300 тисяч гривень.

Був складений адміністративний протокол за ч. 1 ст. 164 КУпАП України та направлений до Корольовського районного суду м. Житомира для прийняття рішення по суті.

З фото, наданих ГУ ДФС у Житомирській області, видно, що тютюн продавали на найбільшому ринку міста – Житньому.

Як повідомляв Житомир.info, у лютому 2020 року житомирські податківці вилучили підроблених цигарок та обладнання на 16 мільйонів гривень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: тютюн податкова нелегальний обіг  
Матеріали по темі