Події

​За добу на дорогах Житомирської області загинули два скутеристи і велосипедист

5 June 2020, 12:30

4 червня у Житомирській області сталося три дорожньо-транспортні пригоди, в яких загинули два скутеристи та велосипедист.

Про двох збитих водіїв скутерів 5 червня повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

«Смертельні дорожньо-транспортні пригоди сталися у Житомирському та Новоград-Волинському районах. Нині поліцейські з’ясовують всі обставини подій у рамках розпочатих кримінальних проваджень», - йдеться у повідомленні.

4 червня близько 10:00 ДТП сталася поблизу смт Городниці Новоград-Волинського району. Попередньо, водій автомобіля ВАЗ-2104, 58-річний місцевий житель, рухаючись у напрямку селища, зіткнувся зі скутером Viper, який рухався йому назустріч. Унаслідок ДТП водій скутера отримав травми та, на жаль, помер у «швидкій допомозі» під час транспортування до лікарні. Нині поліцейські з’ясовують всі обставини події та встановлюють особу загиблого чоловіка.

Інша смертельна ДТП сталася близько 18:30 на 180 км автодороги Виступовичі – Житомир - Могилів-Подільський, у с. Сінгурах Житомирського району. Попередньо, водій скутера Skybike, 71-річний місцевий житель, намагаючись перетнути автошлях, допустив зіткнення з передньою частиною автомобіля DAF під керуванням 27-річного жителя м. Запоріжжя, який рухався у напрямку м. Бердичева. Від отриманих травм скутерист загинув на місці події.

«Нині за обома фактами розпочаті досудові розслідування за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Поліцейські встановлюють всі причини та обставини події», - повідомили в поліції.

Ще одна смертельна ДТП сталася 4 червня у Баранівському районі. Про це також 5 червня повідомила ГУНП в Житомирській області.

«У дорожньо-транспортній пригоді, що сталася 4 червня у с. Дубрівці, загинув велосипедист. Поліцейські розпочали досудове розслідування», - йдеться у повідомленні.

Попередньо, близько 15:30 водій автомобіля Daewoo Espero, 57-річний житель району, рухаючись автошляхом Дубрівка – Висока Піч, допустив наїзд на велосипедиста, 65-річного місцевого жителя, який перетинав дорогу. У результаті ДТП велосипедист загинув на місці події. Нині триває з’ясування всіх обставин ДТП.

Як повідомляв Житомир.info, 3 червня 2019 року у селі Наталівка Новоград-Волинського району Mitsubishi на «зебрі» на смерть збив 45-річного чоловіка, який переходив дорогу з велосипедом в руках.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП скутер велосипед загиблий  
Матеріали по темі