Події

​На трасі у Житомирській області Volkswagen в’їхав у напівпричіп вантажівки, є травмовані

15 June 2020, 11:52

На трасі в Житомирській області біля села Царівка Volkswagen в’їхав у напівпричіп вантажівки. Один водій та пасажир отримали травми. Ще одна ДТП сталася у селі Корчак Житомирського району, там легковик на повороті перекинувся на дах.

Про це Житомир.info повідомили читачі.

«ДТП на трасі біля села Царівка. Вантажівка та легковик. Один автомобіль перекинувся на бік», – написав читач.

У патрульній поліції Житомир.info розповіли, що Volkswagen в’їхав у напівпричіп.

«13 червня біля села Царівка Коростишівського району водій автомобіля Volkswagen здійснив зіткнення з напівпричепом Renault. Автомобілі отримали механічні пошкодження. Водій та пасажир Volkswagen травмовані та доставлені до Коростишівської міської лікарні. Патрульні поліцейські забезпечили охорону місця події», – розповів прес-офіцер патрульної поліції Ігор Іванюк.

У селі Корчак Житомирського району 14 червня водійка легковика на повороті не впоралась з керуванням і автомобіль перекинувся.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав житомирянин Андрій Федірко.

«Орієнтовно о 13 годині. Посередині с.Корчак. Перевищення швидкості. Не справилась з управлінням. Три перевороти. Дівчина жива. Будьте обережні! Дотримуйтесь ПДР! Бережіть себе і близьких!», – написав Андрій Федірко.

У ГУНП у Житомирській області Житомир.info уточнили, що в ДТП ніхто не постраждав.

«Попередньо, під час руху в автомобіля пошкодилось колесо, унаслідок чого водійка не впоралась з керуванням, автомобіль перекинувся. Травмованих немає», – розповіли у поліції.



Фото зі сторінки Андрія Федірка у Facebook

Як повідомляв Житомир.info, 11 червня у Житомирській області мікроавтобус з’їхав з дороги і врізався в дерево: один пасажир загинув, ще троє – в лікарні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП напівпричіп вантажівка Царівка патрульні поліція  
Матеріали по темі