Влада

За розпорядженням голови Житомирської облради робоча група буде вивчати необхідність створення обласної інфекційної лікарні

17 June 2020, 11:39

В Житомирській обласній раді створили робочу групу, яка має вивчити ситуацію щодо необхідності створення обласної інфекційної лікарні.

Відповідне розпорядження голова обласної ради Володимир Ширма підписав 15 червня.

«Робочій групі вивчити ситуацію щодо необхідності створення обласної інфекційної лікарні і надати свої пропозиції обласній раді протягом третього кварталу 2020 року», - йдеться у документі.

Зазначається, що робоча група була створена після звернення депутата облради від ВО «Свобода» Тараса Собка, який керує Житомирською районною лікарнею. Він же й очолив робочу групу.


Нагадаємо, голова обласної ради Володимир Ширма 3 червня зустрівся з керівниками двох медичних закладів, щоб обговорити спірне питання оренди приміщення: обласна дитяча лікарня, якою керує депутат облради Юрій Довгополий, з 2001 року орендує під інфекційне відділення приміщення у Житомирській районній лікарні, яка стала опорною і повинна мати власне інфекційне відділення.

Як повідомляв Житомир.info, на сесії Житомирської міської ради 22 травня 2020 року депутати говорили, що Житомирську районну лікарню, яка знаходиться в селі Станишівка на відстані 2 км від міської лікарні №1, «перепрописали» подалі від обласного центру, щоб вона змогла потрапити до переліку опорних.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: облрада лікарня Собко робоча група  
Матеріали по темі