Події

​Поліцейські шукають свідків смертельної ДТП під Житомиром, в якій від зіткнення з вантажівкою загинув скутерист

18 June 2020, 11:09

4 червня в с. Сінгурах Житомирського району DAF зіштовхнувся з скутером, водій двоколісника загинув. Поліцейські шукають свідків ДТП.

Про це 18 червня повідомили на сайті ГУНП у Житомирській області.

«4 червня близько 18:25 на 180 км автодороги Виступовичі – Житомир - Могилів-Подільський, у с. Сінгурах Житомирського району, відбулось зіткнення сідлового тягача DAF під керуванням 27-річного жителя м. Запоріжжя, який рухався у напрямку м. Бердичева, та скутера Skybike, за кермом якого перебував 71-річний місцевий житель. Водій двоколісника рухався назустріч та здійснював маневр повороту. У результаті ДТП скутерист загинув на місці події», – йдеться у повідомленні.

Нині триває встановлення всіх обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

У поліції просять, свідків або очевидців вказаної дорожньо-транспортної пригоди, які проїздили повз та мають записи з відеореєстратора, звернутися безпосередньо до відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП в Житомирській області за адресою: вул. Старий бульвар, 5/37 або зателефонувати за номером (0412) 407-431 чи на спецлінію «102».

Як повідомляв Житомир.info, 4 червня за добу на дорогах Житомирської області загинули два скутеристи і велосипедист.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліцейські свідки ДТП Сінгури скутер  
Матеріали по темі