Політика

Після нападу в центрі Житомира на офіс партії Шарія поліція склала протокол та відкрила два кримінальних провадження

23 June 2020, 16:29

В Житомирі на вулиці Михайлівській 22 червня двоє чоловіків о 14:00 прийшли до офісу «Партії Шарія», який знаходиться у приміщенні магазину «Спорттовари».

Після нетривалої розмови в кімнаті, де знаходиться офіс, конфлікт перемістився в коридор, де ветеран полку «Азов» Роман Боровик побив керівника житомирського партійного осередку Сергія Нікуліна, який застосував газовий балончик.

Відео з камер, які розміщені у коридорі через кілька годин після конфлікту виклала у Facebook Ірина Коцюба.

Згодом 24 канал оприлюднив відеозапис розмови, які відбувалася безпосередньо в партійному офісі.

В головному управління Нацполіції в Житомирській області 23 червня повідомили Житомир.info, що після нападу на партійний офіс був складений протокол та відкриті два кримінальних провадження.

«На даний час поліцейські розпочали два кримінальних провадження, а також складено один адміністративний протокол за подіями, пов’язаними з офісом на Михайлівській. Адміністративний протокол складений за статтею 173 КК України (Дрібне хуліганство) – мова про напис, який з’явився. Кримінальні провадження розпочаті за статтею 194 (Пошкодження майна) – мова про розбите вікно, і за статтею 125 (Умисне легке тілесне ушкодження)», - розповіла речниця ГУНП Алла Ващенко.


Розбите вікно на другому поверсі магазину «Спорттовари»


Керівник житомирського осередку «Партії Шарія» Сергій Нікулін після нападу

Як повідомляв Житомир.info, на парламентських виборах влітку 2019 року в Житомирському окрузі №62 за «Партію Шарія» проголосували 2,15% виборців (1768 голосів). Всього у Житомирській області цю партію підтримали 1,14% виборців (5545 голосів).

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Шарій поліція напад партія офіс  
Матеріали по темі