Здоров'я

У райцентрі Житомирської області COVID-19 підтвердили у працівниці Держпродспоживслужби, яка проводила перевірки дотримання карантину

24 June 2020, 14:58

У жительки смт Романів Житомирської області 22 червня діагностували коронавірус. Жінка працює в місцевому районному управлінні Держпродспоживслужби і разом з іншими фахівцями перевіряла установи та підприємства на дотримання карантинних обмежень.

Про це Житомир.info розповіли читачі.

«У члена комісії, яка перевіряла заклади щодо профілактики коронавірусу, 22 червня діагностували цю хворобу. Вона з рейдами обходила не одну сотню закладів в районі», – розповів читач.

У Головному управлінні Держпродспоживслужби у Житомирській області 24 червня Житомир.info інформацію підтвердили. Нині співробітники районного управління працюють дистанційно, контактні особи на самоізоляції, а інфікована лікується амбулаторно.

«У співробітниці, яка брала участь у проведенні моніторингових перевірок, роботі мобільних бригад, лабораторно підтвердили COVID-19. Після отриманих результатів всі особи і співробітники, які контактували, відправлені на самоізоляцію, вони працюють дистанційно у себе вдома. Сама хвора знаходиться на амбулаторному лікуванні. Районний відділ працює дистанційно. Для вирішення оперативних питань наказом Головного управління направлено частину спеціалістів з Чуднівського районного управління Держпродспоживслужби», – розповіла фахівець зі зв'язків з громадськістю ГУ Держпродспоживслужби в Житомирській області Галина Заріцька.

Нагадаємо, у Житомирській області станом на 9:00 год. 23 червня, за результатами лабораторного дослідження 203 проб, підтверджено хворобу в 25 осіб, серед них і 56-річна жінка з Романівського району.

Як повідомляв Житомир.info, на початку червня 2020 року у відділі освіти райцентру Житомирської області зафіксували спалах COVID-19.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: коронавірус Романів Держпродспоживслужба  
Матеріали по темі