Здоров'я

​У відділі освіти райцентру Житомирської області зафіксували спалах COVID-19

4 June 2020, 14:22

У Любарському районі станом на ранок 4 червня за добу діагностували 14 нових випадків COVID-19. Спалах коронавірсу зафіксовано серед працівники відділу освіти, молоді та спорту Любарської селищної ради.

Про це Житомир.info стало відомо з власних джерел.

У коментарі Житомир.info Любарський селищний голова Володимир Герасимчук інформацію підтвердив і зазначив, що нині відділ освіти працює дистанційно.

«Підтверджуємо цю інформацію. Є серед захворівших 14 людей і працівники відділу освіти, точно не скажу, але напевно чоловік 6. Всі ми розуміємо, що вірус не пішов від нас, він є, хтось з кимось спілкується, відкрились базари, люди стали вільніше себе відчувати, можливо і це є причина. Контактні особи встановленні, цим займаються безпосередньо лікарі і Держпродспоживслужба. Відділ освіти зараз закритий. З понеділка вони на роботу не виходять, бухгалтера проводять платежі в онлайн - режимі», – розповів Володимир Герасимчук.

Нагадаємо, 18 травня під час брифінгу в Житомирській ОДА повідомили, що в Любарському районі зафіксовано спалах COVID-19, за добу підтвердили 15 випадків. 19 травня і COVID-19 підтвердили у працівників Коростишівської районної ради. 21 квітня стало відомо, що на коронавірус захворіла працівниця Олевської міської ради. 30 квітня хворобу діагностували в першого заступника голови Житомирської обласної ради Сергія Крамаренка, який контактував з головою Житомирської облради та ще з півсотнею людей.

Як повідомляв Житомир.info, станом на ранок 4 червня в Житомирській області виявили 53 нові випадки COVID-19, найбільше в Житомирі та Любарському районі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: коронавірус відділ освіти Любарська ОТГ  
Матеріали по темі