Події

​У Житомирській області поліція розслідує зґвалтування 13-річної дівчини: вітчима взяли під варту

30 June 2020, 16:49

У Баранівському районі 44-річний чоловік неодноразово ґвалтував свою 13-річну пасербицю. Чоловіку оголосили про підозру і взяли під варту.

Про це 30 червня повідомила пресслужба прокуратури Житомирської області.

«Ювенальним прокурором Новоград-Волинської місцевої прокуратури, у межах процесуального керівництва, забезпечено розгляд клопотання про обрання запобіжного заходу підозрюваному у зґвалтуванні малолітньої дитини. За результатом розгляду 29.06.2020 ухвалою Баранівського районного суду особі обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 діб», - йдеться у повідомленні.

Фігуранту справи, 44-річному жителю Баранівського району 28.06.2020 повідомлено про підозру у скоєнні злочину за ч. 4 ст. 152 КК України (зґвалтування особи, яка не досягла чотирнадцяти років).

За даними слідства, непрацюючий чоловік, за відсутності дружини, погрожуючи 13-річній пасербиці фізичною розправою у тому разі, якщо вона розповість про його дії, неодноразово вступав із малолітньою у статеві зносини.

«Досудове розслідування у кримінальному провадженні проводить Баранівський відділ поліції. За скоєний злочин Кримінальним кодексом України передбачене покарання - позбавленням волі на строк від 10 до 15 років», - повідомили в прокуратурі.

Як повідомляв Житомир.info, у грудні 2019 у Чуднівському районі 43-річному чоловіку оголосили про підозру у зґвалтуванні 13-річної падчерки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: зґвалтування неповнолітня дитина вітчим  
Матеріали по темі