Події

На трасі Київ – Чоп у Житомирській області пасажир розбив скло в автобусі та вискочив на дорогу, чоловіка на смерть збила фура

2 July 2020, 12:12

У Коростишівському районі Житомирської області увечері 1 липня пасажир вискочив з автобуса та потрапив під колеса вантажівки. Від отриманих травм чоловік загинув.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

Смертельна дорожньо-транспортна пригода сталася на 109 км автодороги Київ – Чоп.

«Попередньо встановлено, що близько 22:30 33-річний житель Вінницької області, пасажир рейсового автобуса, що прямував у сторону м. Житомира, раптом розбив скло у транспортному засобі. Чоловік вибіг на проїзну частину дороги та потрапив під автомобіль «DAF», під керуванням 46-річного тернополянина, що рухався у сторону столиці», – йдеться у повідомленні.

Унаслідок ДТП чоловік загинув на місці пригоди.

Нині поліцейські з’ясовують всі обставини ДТП у рамках розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

У відділі комунікації поліції Житомирської області у коментарі Житомир.info уточнили, що чоловік вискочив через вікно, яке він сам же і розбив. На той момент автобус перебував у русі.

Як повідомляв Житомир.info, 2 липня 2020 року на трасі Київ – Чоп, поблизу села Кмитів Коростишівського району Житомирської області, розбився легковий автомобіль, заїхавши під вантажівку. Загинули водій та пасажирка, ще одна пасажирка госпіталізована до реанімації.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія Київ - Чоп  
Матеріали по темі