Влада

​Мер Житомира звільнив директора КП «Фармація»

4 July 2020, 10:12

3 липня Вадима Поліщука звільнили з посади директора КП «Фармація» Житомирської міської ради.

Відповідне розпорядження про звільнення директора комунального підприємства мер Житомира підписав ще 30 червня, але оприлюднили документ на сайті міської ради 3 липня.

«Розглянувши заяву Поліщука В.О. про звільнення з займаної посади від 24.06.2020, відповідно до статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» звільнити 03 липня 2020 року Поліщука Вадима Олександровича, директора комунального підприємства «Фармація» Житомирської міської ради з займаної посади за угодою сторін, пункт 1 статті 36 Кодексу законів про працю України та припинити з ним контракт», - йдеться у розпорядженні.

Нагадаємо, Вадим Поліщук очолив КП «Фармація» у 2015 році. А у 2018 році працівники даного підприємства створили ТОВ «Фармація-Житомир». 24,9% цієї фірми належать Вадиму Поліщуку, 2,5% має Володимир Михалець.

Як повідомляв Житомир.info, 18 грудня 2019 на сесії міської ради депутати розглядали звернення від ТОВ «Фармація-Житомир» щодо оренди цілісного майнового комплексу комунального підприємства «Фармація». Тоді для підтримки цього звернення не вистачило голосів. Після цього Володимир Михалець просив переголосувати і звинувачував владу у подвійних стандартах. Від депутатів також надійшла пропозиція виділити 2 млн грн з бюджету на КП «Фармація», на що мер Житомира Сергій Сухомлин зауважив, що «Фармація» - не дитячий садок, щоб його утримувати.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Фармація Поліщук аптека звільнення  
Матеріали по темі