Події

​У трьох районах Житомирської області конфлікти між чоловіками завершились бійками: один помер і двоє травмовані

6 July 2020, 13:11

На вихідних 4 та 5 липня у трьох районах області сталися сутички між чоловіками. Двоє отримали травми і доставлені в лікарні, ще один помер.

Про це 6 липня повідомили на сайті ГУНП у Житомирській області.

«Увечері 5 липня до Коростишівського відділу поліції медики повідомили про доставлення до прийомного відділення лікарні 27-річного жителя с. Малої Глумчі Ємільчинського району з проникаючим пораненням живота. Під час з’ясування обставин поліцейські слідчо-оперативної групи встановили, що потерпілий чаркував у компанії поблизу магазина у райцентрі. У якийсь момент між ним і 26-річним місцевим знайомцем виник спочатку словесний конфлікт, який згодом обидва взялися розв’язувати навкулачки. У результаті молодший за віком вдарив опонента у живіт гострим предметом», – йдеться у повідомленні.

Відповідні відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Триває з’ясування усіх обставин події.

4 липня у результаті раптових агресивних суперечок постраждали жителі ще двох районів.

«На Овруччині 48-річному селянину серйозні травми спричинив його 31-річний племінник. Тим часом поліцейські Хорошівського району обґрунтовано підозрюють 17-річного хлопця у побитті 34-річного жителя с. Хичева. Від отриманих травм чоловік помер», – повідомляють у поліції.

Чинним законодавством умисне заподіяння тяжкого тілесного ушкодження карається ув’язненням на строк від 5 до 8 років. А якщо травми для потерпілого виявляться смертельними, то винуватцю може загрожувати до 10 років позбавлення волі.

Як повідомляв Житомир.info, вночі 21 червня в смт Іршанськ Хорошівського району Житомирської області виник конфлікт між відпочивальниками у кафе. 40-річний чоловік наніс ножові поранення 9 особам, один із травмованих, 28-річний молодик, помер. Підозрюваний у злочині утік на автомобілі. В області оголосили план «Перехоплення». 22 червня стало відомо, що поліція знайшла автівку чоловіка, який вбив одного та вісьмох поранив, а місцеві розповіли подробиці конфлікту. 2 липня у Києві житомирські оперативники затримали жителя Іршанська, який зарізав чоловіка і поранив 8 людей.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поранення травми побиття поліція бійка  
Матеріали по темі