Події

​У Житомирській області 17-річний хлопець покатався на викраденій ВАЗівці, а потім проколов шини і покинув авто

8 July 2020, 15:51

У Брусилівському районі у пенсіонера вкрали ВАЗ, який він придбав місяць тому. Автівку з проколотими шинами і погнутими дисками знайшли неподалік. Виявилось, що до крадіжки причетний 17-річний хлопець.

Про це 8 липня повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

«7 липня до поліції звернувся пенсіонер із повідомленням про викрадення його автомобіля. Правоохоронці розшукали транспортний засіб та викрили причетного до незаконного заволодіння ним», - йдеться у повідомленні.

Уранці 76-річний житель Брусилівського району повідомив правоохоронців, що з подвір’я його домогосподарства викрали автомобіль ВАЗ-2106. Чоловік розповів, що транспортний засіб придбав місяць тому, всі документи на нього знаходились у салоні.

У результаті першочергових заходів поліцейські місцевого відділення виявили викрадений автомобіль неподалік від місця злочину з проколотими шинами та погнутими дисками. Згодом встановили особу ймовірного викрадача. Під обґрунтованою підозрою у вчиненні правопорушення опинився 17-річний односельчанин заявника. Парубок у скоєному зізнався.

«Нині триває досудове розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч.2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України. За таке правопорушення визначено покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 5 до 8 років», - повідомили в поліції.

Як повідомляв Житомир.info, наприкінці червня 2020 в Олевську троє підлітків викрали мотоцикл, аби дістатися додому в сусіднє село, а потім спалили транспортний засіб у лісі. Проте викрадачів зафіксували камери відеоспостереження.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: угон крадіжка ВАЗ  
Матеріали по темі