Економіка

​Департамент Житомирської ОДА уклав договір з польською фірмою на капремонт мосту через річку Тетерів за 22,7 млн грн

13 July 2020, 15:05

10 липня департамент регіонального розвитку Житомирської облдержадміністрації уклав договір з переможцем тендеру – польською компанією SP. Z O.O. Mast-Bud на капітальний ремонт мосту через річку Тетерів у Коростишівському районі. Вартість робіт – 22 млн 740 тис. грн.

Інформація про укладений договір опублікована на ресурсі ProZorro.

Тендер був оголошений навесні 2020. Департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА планував закупити послуги з капітального ремонту мосту через річку Тетерів на автодорозі місцевого значення Коростишів – Київ-Чоп через села Козіївку, Городське та Новогородське. Очікувана вартість закупівлі становила 22 млн 969,8 тис. грн.

В аукціоні, який відбувся 3 червня, взяли участь двоє учасників: ТОВ «Будівельна компанія «Будальянс Груп» (м. Київ) з пропозицією 22 млн 967,2 тис. грн та SP. Z O.O. Mast-Bud (м. Бидгощ, Республіка Польща) з пропозицією у 22 млн 740 тис. грн.



Тендерний комітет 18 червня визнав польську компанію переможцем торгів та 10 липня з цією фірмою було укладено договір.

За даними ресурсу clarity-project.info, SP. Z O.O. Mast-Bud – суб’єкт середнього підприємництва, зареєстрований в Республіці Польща. Дана фірма у травні 2020 виграла тендер Служби автодоріг в Житомирській області на капітальний ремонт мосту через річку Случ на автодорозі Васьковичі – Шепетівка за 40,5 млн грн.

Як повідомляв Житомир.info, у 2020 році в Житомирській області планують капітально відремонтувати три мости та реконструювати шляхопровід над залізницею.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: капремонт міст Тетерів Коростишівський район  
Матеріали по темі