Події

На Крошні у Житомирі знову підпалили сміття на полігоні

16 July 2020, 09:57

На полігоні твердих побутових відходів у мікрорайоні Крошня в Житомирі 16 липня вкотре спалахнуло сміття. Пожежу видно з крошенських багатоповерхівок, дим видніється і з приміського села Сонячне.

Про це Житомир.info повідомили читачі.

«Горить сміття. Дим по всьому району», – розповіла читачка.

Близько 9:30 год. у пресслужбі управління ДСНС України у Житомирській області в коментарі Житомир.info повідомили, що 11-та частина пожежно-рятувальної служби виїхала на місце загоряння, аби оцінити масштаби пожежі, та, за необхідності, надати допомогу комунальникам у гасінні загоряння.

Начальник комунального підприємства КАТП-0628, на балансі якого знаходиться сміттєзвалище, розповів Житомир.info, що імовірною причиною загоряння є підпал.

«О 4-ій годині ранку сьогодні помітили це загоряння. Очевидно, що це підпал: лежать три скати і баул з якимись речами, і воно все підпалене. На місце викликали відповідні служби, хай фіксують обставини загоряння. Пожежу гасимо своїми силами. Зараз там задіяно шість осіб, працюють дві помпи», – поінформував начальник КАТП-0628 Сергій Колесник та зазначив, що особи зловмисників наразі не встановлені.

Нагадаємо, вдень 20 квітня стало відому, що загорілося сміттєзвалище на Крошні в Житомирі. До пізнього вечора цього дня займання ліквідували, але вранці 21 квітня там спалахнуло знову. Начальник комунального підприємства КАТП-0628 Сергій Колесник повідомляв, що причиною пожежі був умисний підпал.

Як повідомляв Житомир.info, близько півночі 16 березня сталася пожежа на міському полігоні твердих побутових відходів за мікрорайоном Крошня. 5 квітня ввечері, сміттєзвалище знову почало горіти. Вранці 6 квітня осередок займання був локалізований, називали кілька причин виникнення пожежі: самозаймання, суха погода, не виключали й підпал.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС рятувальники сміття сміттєзвалище полігон  
Матеріали по темі