Події

​У райцентрі Житомирської області в кафе-кальянній правоохоронці виявили незаконний гральний заклад

23 July 2020, 09:40

У смт Лугинах правоохоронці 23 липня припинили функціонування незаконного ігрового закладу у місцевій кальянній. Триває з’ясування усіх обставин.

Про це 23 липня повідомили на сайті ГУНП у Житомирській області.

«Підпільний гральний бізнес здійснювався у незугарному приміщенні кафе-кальянної у райцентрі. Як з’ясували правоохоронці, у цьому закладі перевіреним відвідувачам надавався доступ до азартних ігор через комп’ютери, планшети та мережу інтернет.Незаконну діяльність поліцейські Управління стратегічних розслідувань ДСР НПУ викрили у ході оперативно-профілактичних заходів. Виявлені обставини зафіксували працівники слідчо-оперативної групи Лугинського відділення поліції, які провели огляд приміщення. У результаті із закладу вилучили грошові кошти, гаджети та комп’ютери, які використовувались для азартних ігор, та інші докази протиправної діяльності», – йдеться у повідомленні.

Правова кваліфікація події – ст. 203-2 (Зайняття гральним бізнесом) КК України. Розпочато відповідні перевірки для встановлення організаторів та причетних осіб до ведення нелегальної діяльності.

Як повідомляв Житомир.info, 20 липня у селищі на півночі Житомирської області виявили підпільний гральний заклад, вхід до якого нагадував комору.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: кафе гральний заклад Лугини поліція  
Матеріали по темі