Влада

Меру Києва призначили нового заступника – начальника юридичного управління підприємства з райцентру Житомирської області

24 July 2020, 12:10

Київрада призначила нового заступника мера з питань здійснення самоврядних повноважень.

Про це ввечері 23 липня повідомила пресслужба Київської міської ради.

«Сьогодні на пленарному засіданні Київської міської ради депутати погодили призначення Олександра Харченка на посаду заступника голови Київської міської державної адміністрації з питань здійснення самоврядних повноважень. Передбачається, що Олександр Харченко буде координувати діяльність Департаменту комунальної власності міста Києва. Також вибудовуватиме напрямок правової політики», - йдеться у повідомленні.

Олександр Харченко – за освітою юрист, у 2003 році закінчив Національну юридичну академію України імені Ярослава Мудрого за спеціальністю «Правознавство». Того ж року здобув освіту економіста у Харківській державній академії міського господарства. Трудову діяльність розпочав у 2003 році помічником прокурора Ніжинської міжрайпрокуратури Чернігівської області. Пізніше працював начальником юридичного управління ТОВ «Юридична фірма «Захист» та ТОВ «Менеджмент. Інновації. Розвиток». Із 2006 до 2020 року займався підприємницькою діяльністю у галузі права. З 2018 працює на посаді начальника юридичного управління ПП «ОвручГазАвто». Є депутатом Київської міської ради.

Зазначимо, що приватне підприємство «ОвручГазАвто» зареєстроване в місті Овруч Житомирської області й займається роздрібною торгівлею пальним. За даними YouControl, фірма за державні кошти постачає пальне лише Овруцькій міській раді та її підрозділам, з лютого 2018 року – на загальну суму 584 тис. 347 грн. Зокрема у 2020 році підписано вісім договорів на постачання пального на загальну суму 286 тис. 637 грн. Всього з 2018 рок

В 2019 році Олександр Харченко отримав у ПП 125 тис. 476 грн зарплати, підприємницькою діяльністю за минулий рік він заробив значно більше – 985 тис. 700 грн.

Як повідомляв Житомир.info, в лютому 2018 року колишній заступник голови Житомирської облдержадміністрації Ярослав Лагута був призначений керівником Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Київ Харченко Овруч пальне  
Матеріали по темі