Здоров'я

​У житомирському дитсадку на коронавірус захворіла помічниця вихователя

30 July 2020, 11:05

У дошкільному навчальному закладі №57 на вулиці Довженка у Житомирі коронавірус підтвердили у помічниці вихователя однієї з груп.

Про це 29 липня Житомир.info повідомили батьки дітей, які відвідують одну з молодших груп цього дитсадка.

За їх словами, вранці їм зателефонувала медична сестра дитячого садочка і поінформувала про випадок інфікування няні. Згодом їм з цього ж приводу телефонували педіатри та цікавились станом здоров’я дітей.

Про виявлений випадок COVID-19 серед працівників дитячого садочка Житомир.info підтвердила заступниця міського голови Марія Місюрова. За її словами, помічник вихователя з 17 липня перебуває на амбулаторному лікуванні.

«Це помічник вихователя, 17 липня вона була відсутня вже на роботі. Перебуває на амбулаторному лікуванні стан задовільний. Згідно з приписом Держпродспоживслужби, група до 30.07 на карантині. 31 липня, якщо не буде ніяких ознак, діти повернуться до садочка. Наразі одна молодша група цього садочка на карантині, діти вдома, спостерігаються педіатрами», - повідомила Марія Місюрова.

У дитячому садочку журналісту Житомир.info також підтвердили інформацію про один випадок інфікування коронавірусом, кажуть, що дізналися про це у вівторок, 28 липня, проте за офіційним коментарем порадили звернутися до керівництва ДНЗ, втім завідуюча дитсадком наразі перебуває у відпустці.

Нагадаємо, 28 липня Малинська міська рада повідомила про закриття на карантин дитсадка «Веселка», в якому коронавірус виявили у двох працівників.

Як повідомляв Житомир.info, 26 травня, напередодні відкриття дитячих садочків у Житомирі, міський голова Сергій Сухомлин інформував, що у 10 працівників ДНЗ проведений експрес-тест на COVID-19 показав позитивний результат. 1 червня стало відомо, що в одного з працівників діагноз підтвердився: ПЛР-діагностика показала наявність вірусу в організмі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: коронавірус дитсадок карантин  
Матеріали по темі