Політика

​У Житомирі рух SAVE ФОП делегуватиме своїх представників йти на місцеві вибори разом з партією «Пропозиція»

31 July 2020, 11:02

Рух SAVE ФОП підтримує місцеві ініціативи для розвитку мікропідприємництва, які реалізовує Житомирська міська рада. Про це заявила представниця організації Ксенія Ляпіна під час зустрічі з підприємцями та мером Сергієм Сухомлиним.

«Нині центральна влада втрачає свій авторитет у врядуванні й воно переходить на місцевий рівень. Відбувається це не лише через реформу децентралізації, а й через появу на місцевому рівні сильних і ефективних фахівців, які сприяють, або принаймні не заважають, розвитку малого підприємництва. Такий приклад ми побачили у Житомирі. Ви знаєте, що в деяких міських радах у період карантину з’явилися так звані «комісії», які під виглядом здійснення контролю за легальним працевлаштуванням, тиснули на підприємців та штрафували їх, знищуючи бізнес. А от у Житомирі відмовились це робити. І це крок у правильному напрямку. Тож на місцевих виборах ми, рух SAVE ФОП, будемо делегувати своїх активістів у партію «Пропозиція», представники якої на чолі з міським головою вже зараз показують свою ефективність у розвитку мікропідприємництва», — заявила Ксенія Ляпіна.

Натомість житомирський міський голова підкреслив, що розвиток підприємництва — основа економічного розвитку міста.

«Чудово, що є люди, і цілий рух, який їх об’єднує у боротьбі за свої права. Бо маємо працювати не репресіями й тиском — а комунікацією та свободою. Зрештою, лише торік малі підприємці принесли у бюджет Житомира 280 мільйонів гривень єдиного податку, а це майже 13% загального фонду міського бюджету. До того ж, житомирський бізнес дуже допоміг нашим військовим у 2014-му, а також у боротьбі з коронавірусом. Місто закупило 4 апарати ШВЛ, стільки ж нашим лікарням передав бізнес. Переконаний: розвиток підприємництва — основа економічного розвитку міста», — сказав Сергій Сухомлин.

Пресслужба політичної партії «Пропозиція»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Пропозиція вибори бізнес  
Матеріали по темі