Здоров'я

В інфекційному відділенні житомирської лікарні №1 перебуває 40 пацієнтів з COVID-19, двоє з яких – на апаратах ШВЛ

5 August 2020, 14:26

В інфекційному відділенні житомирської лікарні №1 зараз знаходиться 40 пацієнтів з коронавірусом, двоє з яких підключені до апаратів ШВЛ.

Про це 5 серпня в коментарі Житомир.info повідомила заступниця мера Житомира Марія Місюрова.

«На 5 серпня в інфекційному відділенні лікарні №1 перебуває 17 пацієнтів на кисневій підтримці, два – на апаратах штучної вентиляції легень: один на інвазивній вентиляції, другий – на неінвазивній. Всього на ранок 5 серпня в інфекційному відділенні перебуває 40 пацієнтів з підтвердженим діагнозом COVID-19», - розповіла заступниця мера.

Вона також уточнила інформацію щодо двох нових летальних випадків у Житомирі.

«Пацієнт 57 років знаходився на лікування з 14 липня, був на апараті ШВЛ, мав супутні захворювання – ішемічна хвороба серця та ожиріння. Пацієнтка 72 роки знаходилася на лікуванні тиждень, в анамнезі – онкологічне захворювання», - сказала Марія Місюрова.

Нагадаємо, за останню добу (4 серпня) в Житомирській області виявили 42 нові випадки коронавірусу, з яких 25 – у Житомирі. Всього станом на ранок 5 серпня в області було зафіксовано 2009 випадків COVID-19, одужали 1500 людей, померли 40.

Як повідомляв Житомир.info, на брифінгу 3 серпня 2020 року начальник управління охорони здоров’я ОДА Микола Суслик розповів, що на стаціонарному лікуванні перебуває 82 пацієнти з діагнозом коронавірус, з них двоє знаходяться на апаратах ШВЛ, 12 – на кисневій підтримці.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: коронавірус лікарня ШВЛ киснева підтримка Місюрова  
Матеріали по темі