Місто

Мешканці будинку по Київській, де створили ОСББ, прийшли до мера Житомира скаржитися на управляючу компанію

12 August 2020, 10:45

Вранці 12 серпня мешканці будинку №53 по вулиці Київській прийшли до Житомирської міської ради, щоб розповісти про свавілля управляючої компанії.

Люди обурені тим, що приватне підприємство «ВЖРЕП №8», яким керує Світлана Півоварова, вимкнуло ліфти в їхньому 9-поверховому будинку після створення ОСББ. О 9-й ранку мешканці дев’ятиповерхівки пішли до приватного ЖЕКу аби вирішити питання з ліфтами, втім, керівництва підприємства на робочому місці не застали й вирішили йти зі своєю проблемою до мера.

Детальніше дивіться у відеосюжеті

Про ситуацію з відключенням ліфтів 11 серпня повідомила керівниця житомирської громадської організації «Спілка голів ОСББ» Олена Кучерук.

За інформацією міської ради ОСББ «Київська 53, Житомир» зареєстроване 5 серпня 2020 року.

Нагадаємо, в травні 2018 року Житомирський міськвиконком затвердив управителів багатоквартирних будинків, які стали переможцями конкурсу: ПП «ВЖРЕП №8» обслуговує 67 багатоквартирних будинків, що знаходяться на території, яку раніше обслуговував комунальний ЖЕК №8.

Як повідомляв Житомир.info, активно створювати ОСББ у Житомирі почали в 2016 році, станом на 12 серпня 2020 року в Житомирі налічується 346 ОСББ.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ОСББ ліфт Півоварова управляюча компанія ЖЕК  
Матеріали по темі