Влада

ГУ ДПС у Житомирській області закликає громадян та підприємців повідомляти про протиправні дії податківців

12 August 2020, 14:38

Головне управління ДПС у Житомирській області звертається до громадян та суб’єктів підприємницької діяльності Житомирщини з проханням про відому інформацію щодо протиправних дій з боку посадових та службових осіб ГУ ДПС у Житомирській області інформувати відділ з питань запобігання та виявлення корупції будь-яким зручним способом.

Про це йдеться у повідомленні, оприлюдненому на сайті ГУ ДПС 12 серпня.

Запропоновані способи інформування:

з використанням засобів поштового зв’язку* на адресу:10003, м. Житомир, вул. Юрка Тютюнника 7;

на електронну поштову скриньку*: gu0608puls@tax.gov.ua ;

під час особистого прийому громадян керівництвом та службовими особами Головного управління ДПС у Житомирській області;

у письмовому вигляді та засобами телефонного зв’язку через працівників відділу з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Житомирській області (контактний телефон: (0412) 418-004, начальник відділу з питань запобігання та виявлення корупції – Ситніков Андрій Юрійович).

*у разі направлення повідомлення до ГУ ДПС у Житомирській області, у листі або у графі «Тема», потрібно зробити позначку "Про корупцію" або "Повідомлення про корупцію".

Як повідомляв Житомир.info, 27 травня 2020 року слідчі Державного бюро розслідувань затримали старшого державного інспектора одного із відділів ГУ ДПС в Житомирській області за підбурювання громадянина надати неправомірну вигоду службовій особі, яка займає відповідальне становище у правоохоронних органах.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДПС корупція звернення  
Матеріали по темі