Місто

У Житомирі пізно ввечері ходитиме тролейбус на Богунію, аби пасажири поїзда з Фастова могли дістатися додому

12 August 2020, 16:46

З 13 серпня у Житомирі ТТУ запускає додатковий тролейбус №3 «Залізничний вокзал-Богунія», яким пасажири дизель-поїзда з Фастова зможуть дістатися додому після 22.30.

Про це 12 серпня повідомила пресслужба Житомирської міської ради з посиланням на інформацію управління транспорту і зв’язку.

«З метою забезпечення перевезення громадян, які прибувають на Залізничний Вокзал з дизель-поїзд «Житомир-Фастів», КП ЖТТУ з 13 серпня 2020 року організовано роботу додаткового графіку тролейбусного маршруту №3 «Залізничний Вокзал – Богунія». Тролейбус прибуватиме на зупинку Залізничного Вокзалу о 22:35 год. та відправлятиметься у напряму району Богунія о 22:45 год», - йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що дизель-поїзд сполученням «Житомир-Фастів» наразі відправляється о 7.38 (прибуває о 9.55), а у зворотному напрямку відправляється з Фастова о 20.03 і прибуває о 22.19 на залізничний вокзал Житомира.

Куди зараз з Житомира можна доїхати поїздом та як працює залізничний вокзал, дивіться у відеосюжеті від 5 серпня 2020.

Як повідомляв Житомир.info, з 1 червня у Житомирі відновили рух приміських поїздів, які прямують до Фастова та Коростеня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поїзд Фастів залізничний вокзал тролейбус Богунія  
Матеріали по темі