Події

За добу в Житомирській області рятувальники гасили загоряння двох автомобілів

13 August 2020, 11:02

За минулу добу рятувальники області загасили два автомобілі.

Про це 13 серпня повідомляє пресслужба управління ДСНС у Житомирській області.

«12 серпня о 08:09 до Служби порятунку «101» м. Чуднів надійшло повідомлення про загоряння автомобіля неподалік села Будичани. За вказаною адресою виїхали вогнеборці 19-ї Державної пожежно-рятувальної частини. З’ясувалося, що під час руху автомобіля Chery Amulet водій та двоє пасажирів відчули запах диму. Чоловік зупинив автівку, і, коли відкрив капот, спалахнув моторний відсік. Він намагався загасити пожежу двома вогнегасниками, що знаходилися у машині. Допомагати гасити палаючу автівку зупинився також водій вантажної машини, в цистерні якої була вода. Однак зрозумівши, що не справляються – зателефонували рятувальникам», - йдеться у повідомленні.

О 08:13 фахівці ДСНС локалізували пожежу, а вже о 08:15 ліквідували. Вогнеборці не дали полум’ю розповсюдитися в салон автомобіля. Внаслідок надзвичайної події вогнем пошкоджено моторний відсік.

Подібну пожежу легковика цієї ж доби бійці ДСНС ліквідували поблизу с. Мовчанівка Ружинського району. При аналогічних обставинах, загорівся моторний відсік автівки ВАЗ 2107. Однак врятувати транспортний засіб не вдалося, бо автомобіль не був обладнаний вогнегасниками. Крім того, водій не одразу викликав рятувальників.

Усі обставини обох подій наразі встановлюються фахівцями.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 31 липня 2020 року у Житомирі на перехресті вулиць Бориса Тена та Східна загорівся автомобіль «Таврія Славута».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС автомобіль Чуднів Ружинський район  
Матеріали по темі