Економіка

​Креді Агріколь Банк підготував подарунки з нагоди святкування Дня Незалежності України

17 August 2020, 09:52

Креді Агріколь щороку напередодні Дня Незалежності влаштовує традиційні «Українські тижні у французькому банку». Цьогоріч цілих три тижні, з 17 серпня по 4 вересня включно, ми даруємо клієнтам корисні подарунки та святковий настрій. Клієнти, які оформлять будь-який акційний продукт, гарантовано отримають один із понад 2900 подарунків: екосумку, пляшку для води, набір для подорожі тощо. На цьому гарні новини не закінчуються! Ми підготували суперпризи ― сім стильних електросамокатів.

«Українські тижні у французькому банку» ― одна з наших найулюбленіших традицій. Ми дякуємо клієнтам за довіру, за те, що обирають нас, та запрошуємо всіх до святкування Дня Незалежності. У відділеннях банку на вас чекають святковий настрій, приємні сюрпризи та тисячі подарунків!» ― Олександр Куркін, директор департаменту мережі продажу Креді Агріколь Банку.

Акція триває допоки подарунки є в наявності, але не довше ніж до 4 вересня 2020 р. Детальніше про її умови дізнайтеся у контакт-центрі Креді Агріколь за телефоном 0 800 30 5555 (безкоштовно з усіх телефонів в Україні) або у наших відділеннях.

Акційні продукти: кредит готівкою «Свобода»; пакети для підприємців, оформлені новими клієнтами «Professionals»/ «Professionals IT», тарифні пакети «Класік», «Бізнес», «Преміум»; договір страхування (поліс) за програмою КАСКО та за програмою «Накопичувальне страхування життя»; депозити, оформлені новими клієнтами на строк від 1-го місяця та на суму від 50 тис. грн: «Строковий», «Накопичувальний», «Щомісячний дохід», «Дитячий», «Перспектива»; кредитна картка; пакетні пропозиції, оформлені новими клієнтами: «Smart», «Premium», «Sommelier», «Infinite». Акція проводиться у відділеннях банку на всій території України, за винятком тимчасово окупованої території АР Крим та зони проведення військових операцій Об’єднаних сил.

м. Житомир

вул..Леха Качинського, 4

  • (0412) 55 81 63
  • (067) 537 07 61




Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Креді Агріколь Банк  
Матеріали по темі