Події

На трасі Київ – Чоп у Житомирській області після зіткнення перекинулися Renault і Mazda, травмувалися троє дорослих та 7-річна дитина

17 August 2020, 10:54

На автодорозі Київ – Чоп у Житомирській області 16 серпня водій на Renault, якому стало зле під час керування автомобілем, в’їхав у Mazda, що їхала попереду. У результаті обидва автомобілі врізались у колесовідбійник і перекинулись, травми отримали четверо людей.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 16 серпня близько 9:00 год. на трасі Київ – Чоп, поблизу повороту на село Забілоччя Радомишльського району.

«За попередньою інформацією, водій автомобіля Renault Kangoo, 70-річний житомирянин, рухаючись у напрямку м. Києва, на 83 кілометрі траси Київ – Чоп, не впорався з керуванням (за наявними даними, через погане самопочуття) та здійснив зіткнення з автомобілем Mazda під керуванням 52-річного жителя м. Хмельницького, що рухався у попутному напрямку», – йдеться у повідомленні.

Обидва транспортних засоби на швидкості вдарились об відбійник, а потім їх відкинуло на узбіччя, де вони перекинулись. У результаті ДТП водій та двоє пасажирів Renault Kangoo, 67-річна житомирянка та 7-річний житель Київської області, з отриманими тілесні ушкодженнями були госпіталізовані до лікарні.

Водій автомобіля марки Mazda отримав тілесні ушкодження, йому надали медичну допомогу, однак від госпіталізації він відмовився.

Нині триває встановлення всіх обставин ДТП у рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Як повідомляв Житомир.info, 16 серпня 2020 року в селі Гуйва Житомирського району легковик Chevrolet в’їхав у вантажівку Volvo. Внаслідок ДТП водій іномарки отримав травми, від яких загинув на місці.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія Київ - Чоп  
Матеріали по темі