Здоров'я

​За 56 млн грн держсубвенції проведуть реконструкцію відділень екстреної меддопомоги у 7 лікарнях Житомирської області

26 August 2020, 13:35

За 56 млн грн держсубвенції проведуть реконструкцію відділень екстреної меддопомоги у 7 лікарнях Житомирської області

У 2020 році планують провести реконструкцію в 7 лікарнях Житомирської області: ремонтуватимуть відділення екстреної медичної допомоги у Бердичеві, Овручі, Новограді-Волинському, Житомирі, Коростишеві, Коростені та в Станишівці Житомирського району.

Про це йдеться у розпорядженні голови Житомирської облдержадміністрації Віталія Бунечка №476 від 20 серпня 2020 «Про проєкти, що фінансуються у 2020 році за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію проєктів з реконструкції, капітального ремонту приймальних відділень в опорних закладах охорони здоров’я у госпітальних округах».

«Визначити замовників (розпорядників (одержувачів) бюджетних коштів) із реалізації проєктів, що фінансуються у 2020 році…. Департаменту регіонального розвитку облдержадміністрації 1) здійснити технічний нагляд за виконанням робіт на об’єктах будівництва; 2) після завершення робіт на об’єктах… всі понесені витрати на вказані об’єкти передати балансоутримувачам; 3) забезпечити цільове та ефективне використання коштів субвенції», - йдеться у розпорядженні голови ОДА.

У додатку до розпорядження оприлюднений перелік з 7 проєктів та обсяги фінансування по кожному з них на загальну суму 56 млн грн.




Нагадаємо, в липні департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА провів тендер на реконструкцію КНП “Коростенська ЦМЛ КМР” з будівництвом хірургічного корпусу по вулиці Миколи Амосова, 8 (1 пусковий комплекс - приймальне відділення екстреної медичної допомоги)», за результатами якого 26 серпня уклали договір з підрядником ПП «Елітбуд-1» на 15,6 млн грн.

Як повідомляв Житомир.info, перелік опорних лікарень Кабінет міністрів затвердив розпорядженням від 15 січня 2020 року. У Житомирській області опорними закладами стали: Бердичівська міська лікарня; Коростенська центральна міська лікарня; Новоград-Волинське міськрайонне територіальне медичне об’єднання; Овруцька міська лікарня; Житомирська центральна районна лікарня; Центральна районна лікарня ім. Д. І. Потєхіна (Коростишів); Лікарня №1 (Житомир).

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: лікарня відділення екстреної допомоги опорна лікарня субвенція реконструкція  
Матеріали по темі