Події

​В Одесі 30-річний чоловік з Житомирської області побив кувалдою роботодавця, який сварився зі своєю дружиною

26 August 2020, 15:24

До восьми років позбавлення волі загрожує уродженцю Житомирщини за умисне спричинення тяжких тілесних ушкоджень одеситові.

Про це 26 серпня повідомила пресслужба ГУНП в Одеській області.

«Правопорушник працював у потерпілого по найму, почув, як той свариться зі своєю дружиною, втрутився у сімейний конфлікт і побив господаря кувалдою по голові», - йдеться у повідомленні.

З відкритою черепно-мозковою травмою та забоєм головного мозку 47-річного постраждалого госпіталізували у нейрохірургічне відділення міської лікарні. 30-річного зловмисника ж правоохоронці доставили до Хмельницького відділення поліції міста Одеси.

Там йому слідчі оголосили підозру за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років. Суд обрав фігурантові запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Наразі триває досудове слідство.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 16 лютого 2019 року в оселі на околиці Житомира поліція виявила тіла двох жінок: 41-річної матері та її 21-річної доньки. За кілька днів поліція затримала підозрюваного – 26-річного хлопця, який молотком вбив свою колишню дівчину та її матір.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: побиття бійка кувалда сімейний конфлікт Одеса  
Матеріали по темі