Події

На Мальованці у Житомирі рятувальники розрізали Daewoo Matiz, водійка якого травмувалася після зіткнення з Mercedes

27 August 2020, 12:17

У Житомирі 26 серпня рятувальники деблокували травмовану водійку з пошкодженого внаслідок дорожньо-транспортної пригоди легковика.

Про це повідомляє пресслужба управління ДСНС України у Житомирській області.

26 серпня, о 14:15 год., до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що трапилася на одній із вулиць обласного центру.

«На місці ДТП з’ясувалося, що внаслідок зіткнення двох легковиків, Mercedes та Daewoo Matiz, водійку останнього затисло пошкодженими конструкціями автівки. Фахівці аварійно-рятувального загону спецпризначення управління за допомогою гідравлічного інструменту зрізали двері легковика з пасажирської сторони та деблокували потерпілу. Після цього рятувальники зафіксували її на медичних ношах та транспортували до «карети» швидкої допомоги», – йдеться у повідомлення.

Медики транспортували жінку з травмами різного ступеню важкості до медичного закладу. Остаточні обставини пригоди встановлюють правоохоронці.

Пресофіцер патрульної поліції Житомирської області Ігор Іванюк у коментарі Житомир.info уточнив, що ДТП сталася на перехресті вулиць Героїв Пожежних та Святого Йоана Павла ІІ, що у мікрорайоні Мальованка. У дорожньо-транспортній пригоді травмувалася одна людина, водійка Daewoo Matiz.

Як повідомляв Житомир.info, 26 серпня 2020 року в Коростишівському районі Житомирської області зіткнулися Opel та Honda, травмованих жінку і двох дітей госпіталізували.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія водій Мерседес Део Матіз  
Матеріали по темі