Здоров'я

​На карті епідемічного зонування Коростень і два райони Житомирської області стали «помаранчевими»

27 August 2020, 20:42

На позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 27 серпня було оновлено рівні епіднебезпеки поширення коронавірусу. У Житомирській області місто Коростень, Коростенський та Житомирський райони стали «помаранчевими», ще три міста та 11 районів області – «жовті», решта – «зелені».

Про це на своїй сторінці у соцмережі повідомив міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов.

«Сьогодні відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. З 00 годин 00 хвилин 31 серпня (понеділок) почне діяти нове епідемічне зонування», - зазначив міністр і перерахував територіально-адміністративні одиниці України, які віднесені до червоної, помаранчевої та жовтої зон.

Зокрема, у Житомирській області:

до помаранчевої зони потрапили місто Коростень, Житомирський та Коростенський райони;

до жовтої зони потрапили міста Житомир, Бердичів та Новоград-Волинський, а також Андрушівський, Бердичівський, Брусилівський, Ємільчинський, Лугинський, Овруцький, Попільнянський, Пулинський, Романівський, Черняхівський та Чуднівський райони.

«Такі епідемічні рівні встановлюються на 14 днів», - додав Олег Немчінов.

Центр громадського здоров’я оновив карту рівнів епідемічної небезпеки на територіях, визначених рішенням Державної комісії з ТЕБ та НС від 27 серпня 2020 року № 26, набирають чинності з 00.00 годин 31 серпня 2020 року

Нагадаємо, 26 серпня Кабмін продовжив адаптивний карантин в Україні до 31 серпня.

Як повідомляв Житомир.info, 31 липня 2020 Центр громадського здоров’я оприлюднив карту, за якою чотири райони (Любарський, Романівський, Пулинський та Черняхівський) та чотири міста (Житомир, Бердичів, Малин, Новоград-Волинський) Житомирської області потрапили до «жовтої зони» по поширенню COVID-19. За тиждень (7 серпня) цю карту оновили: цього разу до жовтої зони потрапили Любарський, Романівський, Пулинський, Житомирський райони та міста Житомир і Бердичів. З 17 серпня почала діяти оновлена карта, за якою усі територіальні одиниці Житомирської області потрапили до «зеленої» зони. Станом на 20 серпня Житомир, Коростень, Новоград-Волинський та 13 районів Житомирської області потрапили до «жовтої зони», решта були зеленими.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: коронавірус карантин коронавірус карта зони  
Матеріали по темі