Здоров'я

​У двох житомирських ліцеях виявили хворих на коронавірус працівників

31 August 2020, 11:40

У працівників двох навчальних закладів Житомира - в ліцеї легкої промисловості та в міському ліцеї при ЖДТУ виявили коронавірус. Наразі ПЛР-діагностику проводять у кількох десятків контактних осіб.

Про це 31 серпня на щотижневому брифінгу в Житомирській облдержадміністрації повідомив начальник управління охорони здоров’я Микола Суслик.

«У двох навчальних закладах міста Житомира виявлено по одному випадку коронавірусу. Це – ліцей легкої промисловості, де є 1 захворівший та 20 контактних. У них були взяті аналізи для ПЛР-діагностики, вже проведено 17 обстежень і з них, на жаль, маємо ще 3 позитивні. Це працівники ліцею. Також у ліцеї житомирського технологічного університету виявлено один випадок інфікування COVID-19, встановлено 26 контактних осіб. Зараз вони обстежуються», - повідомив Микола Суслик.


Зазначимо, що 29 серпня пресслужба управління ДСНС в Житомирській області повідомляла про проведення дезінфекції у двох навчальних корпусах та гуртожитку ліцею легкої промисловості.

«Вчора фахівці аварійно-рятувального загону спецпризначення Управління провели протиепідемічні заходи в двох навчальних корпусах та гуртожитку навчального закладу «Центр легкої промисловості та побутового обслуговування населення», що в обласному центрі», - повідомили рятувальники.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирській області станом на 31 серпня зафіксовано 3304 випадки COVID-19, з них 73 встановили упродовж останньої доби.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: коронавірус COVID-19 ліцей навчальний заклад ПЛР  
Матеріали по темі