Здоров'я

​В одному з ліцеїв Житомира учні два тижні навчатимуться дистанційно через виявлений COVID-19 у вчителів

3 September 2020, 12:25

У Житомирському міському ліцеї №1 (колишня назва – ліцей при ЖДТУ, - ред.) з 1 по 13 вересня буде дистанційне навчання через виявлений коронавірус у 4 вчителів.

Про це йдеться у наказі директора ліцею «Про тимчасові зміни в організації навчально-виховного процесу», який опублікований на сайті навчального закладу.

«У зв’язку з тим, що 4 вчителів ліцею захворіли на COVID-19 перед початком навчального року, здійснювати навчально-виховний процес за класно-урочною формою вважаю небезпечним. Задля збереження здоров’я та життя учнів та працівників ліцею наказую: запровадити для учнів 8-11 класів дистанційну форму навчання з 01.09.2020 по 13.09.2020…», – зазначено в наказі.


Як повідомляв Житомир.info, на брифінгу 31 серпня начальник управління охорони здоров'я Житомирської ОДА Микола Суслик розповів, що у двох житомирських ліцеях виявили хворих на коронавірус працівників. Того ж дня керівник житомирського ліцею легкої промисловості заперечив інформацію про виявлення COVID-19 у працівників і збирається позиватися до суду.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ліцей коронавірус дистанційне навчання  
Матеріали по темі