Економіка

​У райцентрі Житомирської області сталася пожежа в багатоповерхівці: з задимленої квартири врятували непритомну пенсіонерку і її доньку

4 September 2020, 12:00

В Андрушівці горіла квартира у чотириповерховому будинку. Під час пожежі вдалося врятувати двох людей: пенсіонерку та її доньку.

Про це 4 вересня повідомила пресслужба управління ДСНС в Житомирській області.

«03 вересня о 16:20 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу в квартирі чотирьохповерхівки в м. Андрушівка. По прибуттю рятувальників з’ясувалося, що на 4-му поверсі виходить сильний дим. За словами сусідів в квартирі, де сталася пожежа, ймовірно, знаходиться власниця та її донька», - йдеться у повідомленні.

Вогнеборці в складі ланки газодимозахисної служби вирушили в розвідку сходами. Вибивши вхідні двері до задимленої квартири, вони виявили на ліжку непритомну 68-річну власницю та її 49-річну доньку. Рятувальники винесли їх на свіже повітря та передали медикам служби екстреної допомоги. Від госпіталізації жінки відмовилися.

«О 16:40 пожежу локалізовано та о 16:55 – ліквідовано. Вогнем знищено домашні речі на балконі. До ліквідації залучалося 4 чоловік особового складу та 1 пожежний автомобіль. Попередня причина пожежі – необережне поводження з вогнем під час куріння. Усі обставини надзвичайної події встановлюються фахівцями», - повідомили рятувальники.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі 26 серпня загорівся приватний гараж, вогонь перекинувся на літню кухню. Рятувальникам не вдалося врятувати гараж та автомобіль BMW, що знаходився у ньому.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС рятувальник Андрушівка куріння  
Матеріали по темі